Verzenden en retouren.

Verzenden en afleveren
Alle producten worden per pakketservice verzonden. De levertijden variëren van 2 tot 14 werkdagen, afhankelijk van de voorraad van de bestelde producten. 96% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen afgeleverd.

Verzendkosten
Gameballs.nl brengt afhankelijk van het product verzend- en afhandelingskosten in rekening. Voor de meeste artikelen brengen we € 4,95 verzendkosten in rekening. Voor het afrekenen krijgt u altijd te zien wat de verzendkosten precies zijn. U kunt de bestelling dan altijd nog afbreken.

Verzenden naar het buitenland
Verzenden naar het buitenland is bij Gameballs.nl in overleg mogelijk. Voor het buitenland gelden afwijkende verzendkosten. Dit is geheel afhankelijk van het aflever adres.

Wanneer de klant een bestelling plaatst die naar het buitenland moet worden verzonden, wordt er contact met opgenomen om eventuele extra kosten door te spreken.

Staat uw bal niet in de webwinkel? Neem contact op met info@Gameballs.be

Bezorgen op een ander adres
Het is mogelijk de bestelling te laten bezorgen op een ander adres dan het factuur adres. Bij het afrekenen dit aangeven.

Bestelling afhalen
Alleen na afspraak is het mogelijk om bestellingen af te halen.

Afhaaladres:

Gameballs
Bosvoordelaan 1
5628VN Eindhoven
Nederland

Retouren en ruilen:
U heeft een artikel besteld dat niet past of bevalt?

Geen probleem. U kunt de meeste artikelen van gameballs.nl binnen 14 dagen na ontvangst binnen Nederland naar ons retour sturen. Speciaal voor u bedrukte kleding kan niet retour worden gestuurd.

´╗┐De retourzending moet volgens de Wet Koop op Afstand binnen 14 dagen volgen. Als u beschadigde of gebruikte artikelen retour stuurt, wordt het wettelijk toegestane bedrag in mindering gebracht. Stuur de retourartikelen in de originele verpakking en onbeschadigd naar ons terug.

Retouradres:

Gameballs

Afd. Retouren

Bosvoordelaan 1

5628VN Eindhoven

Nederland

De kosten voor de retourzending van een artikel(en) zijn voor rekening van de klant. De kosten voor de retourzending van een artikel(en), waarvan de fout bij Gameballs.be ligt, komen voor rekening van gameballs.be.

Zowel restitutie als ruilen is langs deze weg mogelijk. In het geval van retourzending van het artikel, zullen wij het betaalde bedrag voor dit artikel terugstorten. Als u het artikel wilt ruilen, geef dan het met uw bestelling meegestuurde factuur zo volledig mogelijk in aan wat u wenst voor vervangend artikel. Wij zullen u dan het nieuwe artikel zonder extra portokosten toesturen.